
MENU'S
STEL ZELF JE MENU SAMEN
Reserveren uiterlijk 3 dagen vooraf
Stel zelf je menu samen op basis van
ons ruim assortiment
soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.
We werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden groenten
Kijk voor desserts ook naar onze heerlijke pagina
vol zoetige verwenningen.
Soep
Courgettesoep met pesto
Prijs: €
4

Soep
Minestrone
Prijs: €
4

Soep
Tomatensoep met basilicum
Prijs: €
4

Soep
Velouté van asperges
Prijs: €
4.5

met mascarpone (van april tot eind juni)
Soep
Venkel Cremsoep
Prijs: €
4.5

met gerookte zalm
Voorgerecht
Aspergesalade
Prijs: €
9.8

groene & witte asperges, tomaat, kruiden, advocado, sjalot & dressing
(van april tot eind juni)
Voorgerecht
Carpaccio van Bresaola
Prijs: €
11

met rucola, geroosterde pijnboompitten, zong. tomaten & Parmezaanse schilfers
voorgerecht
Carpaccio van rund
Prijs: €
11

Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en olijfolie
Voorgerecht
Gerookte zalm
Prijs: €
7.5

Met verse dille en truffelolie
Voorgerecht
Gerookte zalm met dille
Prijs: €
7.5

Voorgerecht
Insalata caprese
Prijs: €
6.5

Tomaat, mozzarella, basilicum afgewerkt met kruiden & olijfolie
Voorgerecht
Vitello Tonato
Prijs: €
11.5

Kalfsvlees met kappertjes en saus van ansjovis
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: €
13.5

varkensgebraad op Florentijnse wijze met look, salie & rozemarijn, met groentegarnituur & krielaardappelen of tagliatelle
Hoofdgerecht
Involtini alla Siciliana
Prijs: €
14.5

kalfsrolletjes gevuld met rozijnen & pijnboompitten, aardappelen in rozemarijn
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje
Prijs: €
14.95

met tapenade van paprika & olijven, gepofte kerstomaatjes, basilicum, aardappelpuree opgewerkt met bieslook & zongedroogde tomaten
Hoofdgerecht
Osso Bucco Lekker Zuiders
Prijs: €
15.75

Osso Bucco omwikkeld met pasta
Hoofdgerecht
Risotto
Prijs: €
14.75

met boschampignons & kruiden, afgewerkt met Parmezaan schilfers
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: €
13.75

kalfslapje met saus op basis van citroen & kruiden, geserveerd met spaghetti
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: €
14.9

met Marsala, kastanjechampignons, pruimen & pappardelle
Hoofdgerecht
Zalm met dille
Prijs: €
15.75

met dille, saffraansaus, blokjes tomaat & 2 kleuren tagliatelle