Ready to Serve

MENU'S

STEL ZELF JE MENU SAMEN

 Reserveren uiterlijk 3 dagen vooraf

Stel zelf je menu samen op basis van

ons ruim assortiment

soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.

We werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden groenten

Kijk voor desserts ook naar onze heerlijke pagina

vol zoetige verwenningen.

Soep
Courgettesoep
Prijs: € 
4
line.png

met pesto

Soep
Courgettesoep met pesto
Prijs: € 
4
line.png

Soep
Minestrone
Prijs: € 
4
line.png

Soep
Tomatensoep met basilicum
Prijs: € 
4
line.png

Soep
Velouté van asperges
Prijs: € 
4.5
line.png

met mascarpone (van april tot eind juni)

Soep
Venkel Cremsoep
Prijs: € 
4.5
line.png

met gerookte zalm

Voorgerecht
Aspergesalade
Prijs: € 
9.8
line.png

groene & witte asperges, tomaat, kruiden, advocado, sjalot & dressing
(van april tot eind juni)

Voorgerecht
Carpaccio van Bresaola
Prijs: € 
11
line.png

met rucola, geroosterde pijnboompitten, zong. tomaten & Parmezaanse schilfers

voorgerecht
Carpaccio van rund
Prijs: € 
11
line.png

Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en olijfolie

Voorgerecht
Gerookte zalm
Prijs: € 
7.5
line.png

Met verse dille en truffelolie

Voorgerecht
Gerookte zalm met dille
Prijs: € 
7.5
line.png

Voorgerecht
Insalata caprese
Prijs: € 
6.5
line.png

Tomaat, mozzarella, basilicum afgewerkt met kruiden & olijfolie

Voorgerecht
Vitello Tonato
Prijs: € 
11.5
line.png

Kalfsvlees met kappertjes en saus van ansjovis

Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: € 
13.5
line.png

varkensgebraad op Florentijnse wijze met look, salie & rozemarijn, met groentegarnituur & krielaardappelen of tagliatelle

Hoofdgerecht
Involtini alla Siciliana
Prijs: € 
14.5
line.png

kalfsrolletjes gevuld met rozijnen & pijnboompitten, spaghetti

Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje
Prijs: € 
14.95
line.png

met tapenade van paprika & olijven, gepofte kerstomaatjes, basilicum, aardappelpuree opgewerkt met bieslook & zongedroogde tomaten

Hoofdgerecht
Osso Bucco Lekker Zuiders
Prijs: € 
15.75
line.png

Osso Bucco omwikkeld met pasta

Hoofdgerecht
Risotto
Prijs: € 
14.75
line.png

met boschampignons & kruiden, afgewerkt met Parmezaan schilfers

Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: € 
13.75
line.png

Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: € 
13.75
line.png

kalfslapje met saus op basis van citroen & kruiden, geserveerd met spaghetti

Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: € 
14.9
line.png

met Marsala, kastanjechampignons, pruimen & pappardelle

Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: € 
14.9
line.png

Hoofdgerecht
Zalm met dille
Prijs: € 
15.75
line.png

met dille, saffraansaus, blokjes tomaat & 2 kleuren tagliatelle