Ready to Serve

MENU'S

STEL ZELF JE MENU SAMEN

 Reserveren uiterlijk 3 dagen vooraf

​

Stel zelf je menu samen op basis van

ons ruim assortiment

soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.

We werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden groenten

​

Kijk voor desserts ook naar onze heerlijke pagina

vol zoetige verwenningen.

​

Soep
Courgettesoep
Prijs: € 
4

met pesto

​
Soep
Courgettesoep met pesto
Prijs: € 
4

​

​
Soep
Minestrone
Prijs: € 
4

​

​
Soep
Tomatensoep met basilicum
Prijs: € 
4

​

​
Soep
Velouté van asperges
Prijs: € 
4.5

met mascarpone (van april tot eind juni)

​
Soep
Venkel Cremsoep
Prijs: € 
4.5

met gerookte zalm

​
Voorgerecht
Aspergesalade
Prijs: € 
9.8

groene & witte asperges, tomaat, kruiden, advocado, sjalot & dressing
(van april tot eind juni)

​
Voorgerecht
Carpaccio van Bresaola
Prijs: € 
11

met rucola, geroosterde pijnboompitten, zong. tomaten & Parmezaanse schilfers

​
Voorgerecht
Gerookte zalm
Prijs: € 
7.5

Met verse dille en truffelolie

​
Voorgerecht
Gerookte zalm met dille
Prijs: € 
7.5

​

​
Voorgerecht
Insalata caprese
Prijs: € 
6.5

Tomaat, mozzarella, basilicum afgewerkt met kruiden & olijfolie

​
Voorgerecht
Vitello Tonato
Prijs: € 
11.5

Kalfsvlees met kappertjes en saus van ansjovis

​
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: € 
13.5

​

​
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: € 
13.5

varkensgebraad op Florentijnse wijze met look, salie & rozemarijn, met groentegarnituur & krielaardappelen of tagliatelle

​
Hoofdgerecht
Involtini alla Siciliana
Prijs: € 
14.5

kalfsrolletjes gevuld met rozijnen & pijnboompitten, spaghetti

​
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje
Prijs: € 
14.95

met tapenade van paprika & olijven, gepofte kerstomaatjes, basilicum, aardappelpuree opgewerkt met bieslook & zongedroogde tomaten

​
Hoofdgerecht
Osso Bucco Lekker Zuiders
Prijs: € 
15.75

geserveerd met tagliatelle

​
Hoofdgerecht
Risotto
Prijs: € 
14.75

met boschampignons & kruiden, afgewerkt met Parmezaan schilfers

​
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: € 
13.75

kalfslapje met saus op basis van citroen & kruiden, geserveerd met spaghetti

​
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: € 
13.75

​

​
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: € 
14.9

​

​
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscania
Prijs: € 
14.9

met Marsala, kastanjechampignons, pruimen & pappardelle

​
Hoofdgerecht
Zalm met dille
Prijs: € 
15.75

met dille, saffraansaus, blokjes tomaat & 2 kleuren tagliatelle

​

WINKEL

TEL: 03 722 02 36 / INFO@LEKKERZUIDERS.BE


Lokersebaan 92 - 9111 Sint Niklaas (Belsele)

 


OPEN

Woensdag Donderdag Vrijdag 9.00 - 18.00 uur

Zaterdag 9.00 - 17.00 uur | Zondag 8.30 - 12.00 uur

VOLG ONZE AANBIEDINGEN
INLOGGEN ALS KLANT

©2023 voor LEKKERZUIDERS.BE door CONTENTeR