MENU'S
Reserveren uiterlijk 3 dagen vooraf
​
Stel zelf je menu samen op basis van
ons ruim assortiment
soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.
We werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden groenten
​
Kijk voor desserts ook naar onze heerlijke pagina
vol zoetige verwenningen.
​
Soep
Courgettesoep
Prijs: €
4
​
Soep
Courgettesoep met pesto
Prijs: €
4
​
Soep
Minestrone
Prijs: €
4
​
Soep
Tomatensoep met basilicum
Prijs: €
4
​
Soep
Velouté van asperges
Prijs: €
4.5
met mascarpone (van april tot eind juni)
​
Soep
Venkel Cremsoep
Prijs: €
4.5
​
Voorgerecht
Aspergesalade
Prijs: €
9.8
groene & witte asperges, tomaat, kruiden, advocado, sjalot & dressing
(van april tot eind juni)
​
Voorgerecht
Carpaccio van Bresaola
Prijs: €
11
met rucola, geroosterde pijnboompitten, zong. tomaten & Parmezaanse schilfers
​
Voorgerecht
Gerookte zalm
Prijs: €
7.5
Met verse dille en truffelolie
​
Voorgerecht
Gerookte zalm met dille
Prijs: €
7.5
​
Voorgerecht
Insalata caprese
Prijs: €
6.5
Tomaat, mozzarella, basilicum afgewerkt met kruiden & olijfolie
​
Voorgerecht
Vitello Tonato
Prijs: €
11.5
Kalfsvlees met kappertjes en saus van ansjovis
​
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: €
13.5
​
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: €
13.5
varkensgebraad op Florentijnse wijze met look, salie & rozemarijn, met groentegarnituur & krielaardappelen of tagliatelle
​
Hoofdgerecht
Involtini alla Siciliana
Prijs: €
14.5
kalfsrolletjes gevuld met rozijnen & pijnboompitten, spaghetti
​
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje
Prijs: €
14.95
met tapenade van paprika & olijven, gepofte kerstomaatjes, basilicum, aardappelpuree opgewerkt met bieslook & zongedroogde tomaten
​
Hoofdgerecht
Osso Bucco Lekker Zuiders
Prijs: €
15.75
geserveerd met tagliatelle
​
Hoofdgerecht
Risotto
Prijs: €
14.75
met boschampignons & kruiden, afgewerkt met Parmezaan schilfers
​
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: €
13.75
kalfslapje met saus op basis van citroen & kruiden, geserveerd met spaghetti
​
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: €
13.75
​
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: €
14.9
​
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscania
Prijs: €
14.9
met Marsala, kastanjechampignons, pruimen & pappardelle
​
Hoofdgerecht
Zalm met dille
Prijs: €
15.75
met dille, saffraansaus, blokjes tomaat & 2 kleuren tagliatelle
​